Cégünk célja

Az Aquacrom Produkt Kft. célja:
Felépíteni egy Európa-szerte ismert és elismert stabilan működő vállalkozást, amely termékeivel ügyfelei részére élvezhetővé, tisztává, kényelmessé és biztonságossá teszi a medence használatot.

Értékes végtermék. Minőségi anyagokból legyártott, egyedi igényeket is kielégítő, határidőre kivitelezett, tartós és időt álló, esztétikus medencefedések.

Cégünket és termékeinket másoknak is tovább ajánló elégedett ügyfélkör!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert mint Aquacrom Produkt kft  a  piacon található legtöbb gyártóval ellentétben kizárólag medencefedések gyártásával foglalkozunk.  Így  fejlesztésekkel és innovatív gyártástechnológiával  maximálisan a medencefedésekre koncentrálunk. Célunk a legbiztonságosabb, limitált darabszámban gyártott, minőségi és hosszú évtizedekig használható fedések gyártása.

A medencefedések kivitelezésénél gyors, megbízható és pontos teljesítésre törekszünk. Mindezt a legmodernebb informatikai háttér és megbízható infrastruktúra támogatja. A nemzetközi elvárásoknak megfelelően  ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel dolgozunk.