Medencefedés

arizona-medencefedes

Arizona medencefedés

Alacsony, kosárgörbe keresztmetszetű, tolóajtóval rendelkező medencefedés. Rendelhető cellás polikarbonát vagy tömör, víztiszta polikarbonát üvegezéssel.

Válasszon üvegezéseink közül

Miért kell választani?

Két típusú polikarbonát üvegezéssel elérhetők termékink, így vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy mik az igényeink, milyen szempontok fontosak számunkra. A legalapvetőbb különbség a két lehetőség között az ár és az egyedi preferenciák, ízlés.

Tömör polikarbonát üvegezés

A víztiszta, tömör üvegezés könnyű átláthatóságot enged a medencetérbe, valamint letisztult, modern összhatást kölcsönöz a medencefedésnek.

Cellás üvegezés

A leggazdaságosabb polikarbonát üvegezési megoldás, amely nem enged betekintést a kíváncsi szemeknek a medencetérbe, valamint kimagasló hőszigeteléssel rendelkezik.

Jellemzők

Tulajdonságok

Kosárgörbe keresztmetszetű medencefedés, tömör vagy cellás polikarbonát üvegezéssel. Szabadalommal védett profilrendszereink lekerekített élekkel és sarokpontokkal rendelkeznek a balesetek megelőzése érdekében. Magassága szélességi méretétől függően 0,65 – 1,30 m között változik.

Biztonság

Folyamatos viharbiztosítási rendszer, zárható oldal tolóajtó vagy nyílóajtó a legnagyobb szegmensen. Biztonságos és könnyen kezelhető profilszerkezeten belül kialakított szegmens pozicionálás. Kényelmesen járható lekerekített, lapos (15 mm), eloxált sínszerkezettel.

Szerkezet

Krómacél rozsdamentes csavarok, kívülről nem látható, rejtett rendszer. Nagy szilárdságú műanyag kerék, dupla rozsdamentes por és vízbehatolás ellen védett golyóscsapággyal.

Opcionálisan rendelhető

További toló- vagy nyílóajtók, szegélyfelhajtás a homlok- illetve hátfalra, magas üvegezett felhajtás homlok- illetve hátfalra, gyermekvédelmi szegmenszárrendszer, egyedi szegmensfelosztás, ívmagasság növelés, alumínium vázszerkezet egyedi RAL színekben, motoros mozgatás.

Miért ajánljuk?

Védi gyermekét, háziállatát

Mérsékli a medence fenntartási költségeket

Tisztán tartja medencéjét

Meghosszabbítja a medence szezont